Dodaj komentar

Mup kao institucija i PU kao pod organizacije u istoj su izuzetno korumpirani. To treba jasno i glasno reći. U svim sverama posla gdje postoji finacijska korist i gdje je nesto što je profitabilno su upetljani i surađuju sa akterima. Dali je to namjestanje udesa gdje su u kobinaciji sa akterima, namještanje tendera, šverc visoko tarifnih roba, droga , privredni krminal, pa do uzimanja mita po ulici od strane prometne policije. Krim istrazitelji namjerno loše rade uviđaje, prikrivaju dokaze sugeriraju kao izbjeći procedure i zakone. Tamo gdje nema novca i interesa relativno dobro rade svoj posao. Izdavanje osobnih dokumenta i stvari iz afministracije. Čast pojedincima ima ih, ali jako puno ih nije dostojno da radi tu gdje radi. Jako puno. Na žalost strada u pravilu onaj tko je najmanje kriv. Sirotinja.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
9
3
2

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari