Dodaj komentar

Ljubuška policija!.
1. Nije bila upoznata, sjediste MUP-a, 100 metara od stadiona udaljeno.
2.Zatekli veliki broj nepoznatih osoba? Tko bi vama trebale biti poznate osobe? Domaći navijači? Sve ih poznajete?
Priopćenja koja pišete se na razini osnovne škole, i pokazuju u kakvom se stanju nalazite. U sat vremena utakmice da niste primjetili da je došlo preko 100 gostujuçih navijača u grad. Tko to nas štiti i čuva?. Čemu video nadzor na svakom koraku? Za pisanje kazni ili povećanju sigurnosti u gradu? Da patrole u " ophodnji" nisu primjetile veći broj gostujućih navijača? Kako ih primjetiti kad ispijate kave po Bela miu i Rafaelu. Jadni oni koje vi čuvate skupino nesposobnjakovića. Trebalo bi vam svima dati otkaze za ovakva priopćenja. I da, daleko smo mi od grada sa ovakvim službama.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
3
4
1

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari