Dodaj komentar

Lastini proizvodi uskoro u trgovinama

ljubuski.info

Proizvodi iz čapljinske Laste uskoro bi se trebali naći na policama stotinjak trgovina diljem Bosne i Hercegovine.

Najavio je ovo Petar Ćorluka, vlasnik Laste, koji je kazao kako to očekuje krajem veljače, te da im je cilj prvo vidjeti kakav će interes kupaca biti prije nego krenu s masovnom prodajom.

Trenutno se radi na završetku građevinskih radova, na asfaltiranju puta i još nekim sitnim poslovima, ali bi to trebalo biti gotovo za oko mjesec dana.
Kad završimo sa svim tim radovima onda ćemo moći krenuti sa proizvodnjom. Testna proizvodnja je izvršena i sve je dobro prošlo, tako da u naredna dva do tri mjeseca očekujemo i veću proizvodnju za tržište. Usvojili smo recepturu i odlučili da ćemo za početak krenuti s 10 do 12 proizvoda, a neki do njih su štrudla od smokve, štrudla od čokolade, po dvije - tri vrste keksa Linđo, čajnih kolutića, napolitanki i krem štapića, kazao je Ćorluka.

Kako bi proizvode koje će Lasta praviti, ali i one koje već proizvodi Violeta, mogao lakše i u većim količinama plasirati na europsko tržište Ćorluka planira akviziciju jedne manje tvrtke iz zapadne Europe.
Još uvijek istražujemo i ispitujemo tržište. Ovako, kada se ide preko neke druge firme onda je to mnogo teže, a kada bismo imali svoju firmu tamo, preko koje bismo prodavali, bilo bi puno jednostavnije i smatramo da bi nam tako bilo mnogo lakše da uspijemo na tom tržištu, istakao je Ćorluka.

Kazao je Ćorluka kako se i sada neki proizvodi Violete mogu naći u Njemačkoj, Austriji, Švedskoj, Češkoj, Slovačkoj i nekim drugim zemljama, ali kako je to sve 'stidljivo'. Međutim, kada bi imali svoju tvrtku tamo mogli bi ostvariti i značajniji izvoz u ove zemlje.
Cilj nam je da povećamo izvoz iz BiH jer naši kapaciteti su ogromni i želimo to iskoristiti na najbolji mogući način zaključio je Ćorluka.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
7
4
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari