Za ubojstvo Nine Ivankovića šest godina zatvora

ljubuski.info

Dvadesetrogodišnja Sunita Hindić iz Turbeta osuđena je pravosnažno na šest godina zatvora za ubojstvo poduzetnika Nine Ivankovića (55).

Suniti je, nakon izrečene presude, pozlilo. Hindić je nakon izricanja presude briznula u plač, zbog čega su morali napraviti kratku pauzu.

Ovo je odlučilo Žalbeno vijeće Vrhovnog suda Federacije Bosne i Hercegovine, što je potvrdila braniteljica Sunite Hindić, mostarska odvjetnica Nada Dalipagić.
Nama je važno da je Apelacijsko vijeće potvrdilo da se radi o ubojstvu iz nehaja. Presudu neću šire komentirati dok ne dobijem pismeni otpravak, kazala je Dalipagić.

Podsjetimo, Sunitu Hindić je Županijski sud u Mostaru dva puta osudio na kaznu zatvora od tri i pol godine za ubojstvo iz nehaja, ali je Vrhovni sud FBiH ove presude ukinuo.

Sunita Hindić ubila je Ninu Ivankovića (55), vlasnika motela "Villa Ivanković" na Buni pored Mostara, 4. listopada 2019. godine.

Glas naroda

Košta glave gazdu jedna stvar!

Okanite se mrtvi ljudi ,i tudji posala

Ajde sve, al šta je ova očekivala, dobila najmanju moguću kaznu, pa briznula u plač? Izać će za dvije trije godine, uslijed dobrog vladanja. Tko joj je kriv što se petljala u mostarsku underground ekipu

1 ljudski zivot...oduzet...i saamo6 godina..o boze imali te

Šta je radila tamo čistačica ili slično.

fantastična obrana profesionalna i korektna kapa dole odvjetnici nadi daalipagić

Meni se čini da ju je bolje branila na svom terenu.

Unas nema veze jesili kriv bitan je dobar advokat i malo veze i dobro priđeš.Pravosuđe i politiku triba razdvojit.

Za ubojstvo Nine Ivankovića šest godina zatvora
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari