Dodaj komentar

Nikad kasno nije pa ni sada. Izmijeniti ustav upotpuosti i zakone i sve se može. Evo neka se sastanu s kolegama iz Švicarske, Njemačke, Danske, Norveške i Švedske pa neka većinu zakona od njih prepišu i u njih ugrade male izmjene i dopune mogli bi sigurno kroz jedan mandat od četiri godine sve probleme od vrha do dna države riješiti probleme. Samo je pitanje da li gospoda to hoće, žele i smiju. Za većinu zakona ja bih uveo referendum kao u Švicarskoj pa neka narod odlučiva što je dobro, a što ne za njih. Mi čekamo samo strance da rješavaju naše probleme kao da oni nemaju svoje. Najlakše je sazivati sastanke, a na istima ništa konkretno ne dogovoriti i sprovoditi. Ili njima ovako stanje odgovara. Ali eto mi razgovaramo i nudimo rješenje izgleda da s druge strane su slijepi ili gluhi ili smo im smješni kao šta vi znate bla...bla...bla...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
5
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari