Dodaj komentar

U Studencima izgorio automobil

ljubuski.info

Vatrogasci na području Zapadnohercegovačke županije su tijekom utorka imali dvije intervencije.

Ljubuški vatrogasci požar na automobilu u Studencima gasili su sat vremena. Prema podacima Operativnog centra civilne zaštite ZHŽ, intervencija je trajala od 21:35 do 22:35 sati, a u gašenju požara sudjelovala su dva vatrogasca s jednim vozilom.

Na vozilu je nastala veća materijalna šteta, a očevid su izvršili policijski pripadnici PU Ljubuški.

Istog dana od 18:45 do 20 sati dva širokobriješka vatrogasca s jednim vozilom gasila su požar na lokalitetu Podjela.

Kako je navedeno u izvješću Operativnog centra civilne zaštite ZHŽ, zapalio se dimnjak na obiteljskoj kući te je nastala manja materijalna šteta.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
8
3
7

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari