Dodaj komentar

Bas smijesno ,najbolji daj me nemoj ,ima uvijek u svakom razredu po jedan ,dva ucenika koji odskacu i koji gotovo i bez pomoci profesoraa bi ostvarili zacrtano ,svi ostali su u banani.
Eto samo primjer engleskog koji se predaje po 10 godina ,mislim od 4 osnovne ,mozda i ranije ,kako je moguce nakon toliko godina imat toliki broj djece koji ne znaju progovorit strani jezik ,kad im dodje turist hvataju se za glavu . To je samo jedan primjer ,tko predaje taj predmet i kako je moguce da se takvo nesto dogodi.
Evo ovdje spominjete da ima djece kojima se ne da uciti ,pa bas su profesori i nastavnici ti koji su placeni da ucenike motiviraju i uce . Naravno da nije zabavno ici svaki dan u skolu i poslije pisat zadace ,uciti .
Evo ja cu reci kako je to moguce ,jednostavno profesor dobija istu placu znao jedan ucenik u razredu strani jezik ili da znaju svi ,tom profesoru je isto sta ga briga.
Tko te djake iz tih silnih predmeta pusta da prolaze tolike godine ,dijele im dobre ocijene a na kraju su djeca ta koja ispastaju.
Zna se da kad dodjes vani ako ne znas jezik dobijes najgore placene poslove koje mozes dobiti i muku mucis da prezivis. Gdje je tu odgovornost ,a nije da im je posao nesto tezak ,da rade dnevno po 12 sati ,a gdje je tek ljeto i zimski raspusti i dani skole,i svi sveci koji se mogu slaviti.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
8
1
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari