Dodaj komentar

Ovi generali osim Ademija nisu nikad vidili bunker samo se uvlačili u g ..... Svakom ko je išta se pitao. Knjigu je Ademi napisao realno oko 80 % a ostalo je i on nekim ljudima podlegao. A kniga se odnosi na OG Livno a ne na crtu Ljubuške Brigade.Samo da napomenem ljubušaka je bilo u tim operacijama ito na visokim pozicijama čak i višim od Ademija a to su Šiljeg nč ,Ante Luburić zap.1 brigade Bušići,Keža vos, T.Tomić .Zvonko Herceg , Z. Vujević, operativci . pok Pile Babić VP,Tenkisti Herceg. Zmin pok.D.Tomić specijalni mup koji je vodio Bekan cijela satnija. Itd a mi nismo krivi što nismo imali političare da stoje iza nas a nemamo ni danas a mnogi su nas dizali u nebesa tada .ko je zauzeo Opaljenicu i Procip što nije mogla ni treća brigada a to je uradio Boso Jelčić sa svojom grupom Ljubušaka. A vi moji Ljubušaci samo blatite svoje pa nam se sve odbija od glavu

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
3
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari