Dodaj komentar

I šta je bilo kad si se probudio?
Inače potpuno se slažem da su Darinko i Veljko prednjačili pred svima ali u pljački dobara i novca koji su bili vlasništvo udruge.Je li misliš da se može sakriti i zaboraviti Veljkina pljačka hrane i pića iz šatora u čemu je više puta uhvaćen.Stvarno si umjetnik laganja!! Je li misliš da papir laže, papir izvoda iz banke koji kaže da je sa računa udruge potrošeno 25 000 maraka za koje tvoj predsjednik lažni invalid Boto nikada nije ponudio bilo kakvo pokriće, a cifra koja se dobila u ruke je narasla do neba.Je li misliš da nam se ljudi ne javljaju i govore koliko su dali a da za to tvoj predsjednik lažni invalid Boto i njegova desna ruka u pljački Veljko Vukojević nikada nisu ponudili nikakvo izvješće?
Je li stvarno misliš da je to u redu? Ako ti i takvi sve ovo štitite onda ste dotakli dno.
Šta misliš postići sa laži da nisam nikada bio na auto putu kad su i ostali bili? Ne samo da smišljeno lažeš nego takvim postupcima radiš na svome prokletstvu, ali ne samo svome nego i prokletstvu
obitelji.Jesi li toga svjestan ?

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
3
2
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari