Dodaj komentar

Zastarjeli sistem skolstva mijenjat iz temelja ili roditelje mozda zadovoljava ovaj sistem u kojem proizvodimo sluge za njemacku baustelu , neretvansku poljoprivredu I konobare za 3,4 mjeseca sezone na jadranu. Izbacit iz programa likovno, glazbeno, vjeronauk I takve predmete koje dici ne pomazu u zivotu. Ionako djeca ne nauce svirati instrumente na satu glazbu ,nego na instrukcijama, 99% djece ne zna slikat I zasto ih se maltretira s time, vjeru mogu prakticirat vikendom ,subotom frama, nedjeljom misa. Uvest jos jedan jezik I strucne napredne sate na racunalu ,kao npr programiranje. Ovaj zastarjeli sistem od doba Tita koristi samo profesorima, nastavnicima koji odrade svoju satnicu I nikom nista. Ne pustat ucenike da ovako prolaze sate engleskog ,talijanskog kao u danasnje vrime. Da se tu jos koji predmet izbacit ,ubacit neki novi koji ce osposobit ucenika da cim zavrsi srednju bude sposoban isti dan zapocet radit.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
6
2
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari