Dodaj komentar

E sada veliki magistre da ja tebi kazem nekoliko stvari,ako se može magistrom nazvati teta iz vrtica onda ok,dalje sad ću opet otići u početke ratnih zbivanja pa se pitam bi li se i onda sa takvom školom popeo na drvo da razgovara s sa motorolom na Bijaci, bi li i onda zajedno sa Žutim i Frankom Granicem mlatio vezane i bespomocne ljude kao Milicevica kad ste ga doveli iz G.Radisica,bi li ti veliki magistre sa svojom školom i onda izletio dijete staro 12.godina pa ste dobili nogom otpozadi iz policije, dalje veliki magistre što se tiče tvog ratnog puta,on je kraći od kozijeg repa,relacija tvojih odlazaka na terene je bila Crni Zovak pa do Tikiruse,ali vidi cuda ti magistre vrtića nekim čudom upade medju zab.branitelje pa odmah tajnik zbog toga je i veliki dio članstva a i ostalih ljudi vama okrenuo ledja,ja znam da ces ti sad opet početi misliti da piše Boras bivši ministar ali sam ti davno napisao da nije on ali meni bude drago da se ti tako ljutis. Veliki magistre donio si i razdor za izbore pa niste mogli isturiti jednog kandidata a da to nisi ti jer tvoj ego pozna onu staru ja i samo ja.Pusti se corava posla jer znajući kakav ti je karakter vrlo brzo ćeš se posvaditi sam sa sobom.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
6
8
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari