Dodaj komentar

Nisam mislio više trošiti riječi ali ću ti reći gdje ti je mjesto Krešo Vujeviću,Kada jedan vozač autobusa kao što si ti kaže za jednoga intelektualca, usput magistra, da je nepismen, onda je to vrlo loše za društvo u cjelini.Ne želeći nikako obezvrijediti vozače autobusa, dapače cijenim ono što rade,ali kad takvi dijele lekcije onima koji su intelektualno dva koplja iznad njih onda neću šutiti.
U nekim dijelovima društva nam je loše upravo zato što su mudri i pametni ušutkani, a lekcije dijele neznalice iz reda podobnih.
I na kraju moram demantirati još jednu tvoju nebulozu.Nikada Džigo nije pisao nikakve zahvalnice niti je iste slao bilo kome na kućnu adresu niti je precrtao bilo čije ime i pisao ime žene.Ne znam stvarno što je bio cilj ove tvoje podvale koja je samo jedna u nizu podvala.Tko ne vjeruje neka
nazove Džigu i neka ga upita da ne bi bilo da lažem,
Iz tvojih komentara se samo vidi tvoj egoizam i pokušaj da se ljudima pokažeš u nekom pozitivnom svjetlu, odnosno da prisvojiš tuđe zasluge kako bi ti se netko divio, a to je već ogroman kompleks.
Da ne bi bilo nejasnoća i zabune sve ovo što san rekao spreman sam ponoviti bilo kad i bilo gdje i drugi put kad se budeš upuštao samnom u raspravu onda se dobro "naoružaj" znanjem i činjenicama.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
3
2
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari