Dodaj komentar

Slika korisnika Krešo

Ja izuzetno poštujem nepismene ljude, jer su nepismeni stvorili pismo a ne pismeni! Ali, kad se netko pravi pismen i nije u stanju shvatiti smisao nekoliko rečenica, pa, brže bolje sklepa nekakav komentar i sve izvrne i shvati pogrešno, e, to je kronična nepismenost kojoj nema lijeka. Nemam volju s takvima raspravljati o bilo čemu!
Dakle: Nisam pola godine pisao priču, već mi je trebalo toliko vremena čekati da se Vujo predomisli i odluči pristati na priču. Ne bi pristao ni tad da nije dobio ovrhu, i, tek sam tada od njega dobio zeleno svjetlo kako stoji napisano.
Toliko za one koji misle da su pismeni!
Nakon objave priče isti mi je dan uručeno 100 maraka koje sam predao Džigi.
Dan poslije, opet 100 maraka, ali, taj moli da mu se nigdje ne spominje ime, kako reče; za to ne smije saznati njegova supruga. Znajući kakva mu je supruga, isti se tren zaputim kod Vuje i uručin mu novac. Računam, ako mi ta ženska osoba slučajno bane na vrata, samo je uputim preko Beriša u Vuje!
Ipak se na kraju pojavio jedan problem. Kad je Džigo pisao zahvalnice i slao ih na kućne adrese, ja ga preklinjao da prekriži ime za koje nitko više ne smije znati. Kasnije mi reče da je na toj adresi precrta njegovo ime i stavio ime njegove supruge.
Šta će se iz toga izrodit neka ga Bog čuva.
To su te dvije donacije, sve sam druge upućivao na Dragu i Džigu jer u njih imam povjerenja!

Krešo

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
9
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari