Dodaj komentar

Slika korisnika Krešo

......Sad ću vam otkriti ono što sam neki dan pred svjedocima rekao i Vuji. Rekao sam mu da nisam zadovoljan što su donacije otišle u pravcu da mu se stavlja fasada na kuću koju je izgradio Vujin otac dok je još on bio mali i nikada se u njoj nije stanovalo.
Dovoljno sam upoznao tog našeg branitelja, poštivam njegove navike i način života. Živi kao vječiti samac, nagrižena je zdravlja i primiče se 70im godinama života, moglo mu se kroz trajni nalog pomalo uplaćivat - od svih tih pustih donacija.
Mogu se kladiti da će on uskoro opet preći i stanovati u djelu stare kuće gdje smo ga zatekli, zato se moglo urediti samo taj dio, a novac rasporediti na druge potrebite branitelje.
Svaka čast za kupatilo i osnovne uvjete za život, to smo i mi zamišljali.
Bilo je ljudi koji su meni davali u ruku novac za Vuju i nisu željeli da im se spominje ime. Nisam mogao odbiti, preuzeo sam novac, proslijedio, i kazao u povjerenju Džigi i Dragi imena tih osoba.

Krešo

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
8
9
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari