Dodaj komentar

Slika korisnika Krešo

Ja nisam zamišljao priču o Vuji koja će krenuti u ovom pravcu!
Tu sam priču sa Vujom pripremao pola godine, pažljivo sam se o njemu raspitivao i jedino sam sve povjeravao Dragi, Frani, Veljki i Džigi, - nikom više, jer su oni kroz godine dovoljno prednjačili u borbi za braniteljska prava, a sa njima sam u to vrijeme jedino bio stalno u kontaktu.
Izložio sam im cijeli svoj plan, uvjerio ih da sam sposoban plasirati priču o Vuji koja će dotaknuti srca ljudi, jer ta priča to zaslužuje. Sve je bilo dogovoreno samo se čekalo da Vujo na sve pristane. Možda ta priča još ne bi uopće krenula, niti bi itko znao za njegovo stanje, da do mene nije došao sam Vujo i pokazao mi papir za ovrhu. Tek mi je tada dao zeleno svjetlo ali pod uvjetom da ne spominjem njegovo pravo ime, već samo broj naše iskaznice.
Ja sam opet usmeno postavio uvjet gore spomenutim osobama, da prvo moramo otvorit poseban račun za pomoć svim potrebitim braniteljima koje ćemo pronalaziti i o kojima ću samo ja pisati.
Nakon mog prvog članka za nekoliko dana se pojavljuje drugi članak koji nije dogovaran sa mnom i ja im otvoreno najavljujem da se povlačim iz te svoje zamišljene priče.

Sad ću vam otkriti ono što sam neki.........

Krešo

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
6
6
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari