Dodaj komentar

Prije ste tvrdili da mu je netko sjeo na autobusnoj ili negdje usput niste bili u pravu, pa ste onda tvrdili da ju je netko izmlatio na Bozjaku ,niste u pravu ,a evo sada priznate da je bila na vijaduktu ,malo po malo nadolazi vam pamet. Pogledaj malo bolje video pa ces cut o cemu on prica kad spominje ta vremena slika ,poklapa se sa videonadzorom na vijaduktu, I nije je vidio samo jedan svjedok, nego ovaj drugi je relevantan upravo zato sto je nije vidio samo par trenutaka nakon sto je naisao iza ovog prvog svjedoka. Znaci ili je skocila, ili je superman oteo I naknadno izmlatio. Dajte vise ovima koji su protiv uhljeba zaposlite i m nekog odmah ce doc pameti. Ja ne radim u javnoj upravi, ali ovaj slucaj moze biti sumnjiv samo teoreticarima zavjera I onima koji I inace pljuju po svemu I svacemu ogorceni nekom svojom patnjom I neuspjehom u zivotu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
4
7
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari