Dodaj komentar

Ja odgovorno tvrdim da jedan od najvećih razloga zašto ovaj slučaj još nije riješen je nedostatak empatije kod ljudi i da je vrlo malo savijesnih građana. Ako je pokojna Lana ùšla na auto cestu morala je to učiniti u mjestu Zvirovići sa lokalnog puta koji nije ograđen žicom i nastaviti se kretati prema viaduktu. Zar je moguće da je nije nitko vidio od kružnog u Trebižatu do Zvirovića i od Zvirovića do viadukta ? Naravno da su je vidijeli mnogi jer je to dug put ali šute i neće da se javljaju policiji iz razloga što nisu savijesni i imaju manjak empatije i što znaju šta ih čeka kad to prijaviš . Ali eto ipak je jedan bio savijestan da ih je se vìše javilo laķše bi policiji bilo složiti mozaik. Na primjer u Kanadi gdje imam rodbinu oni mi ķažu da ne smiješ baciti iz automobila ni opušak u najvećoj zabiti jer ako te itko vidi prijavit će te policiji . Pomoć savijesnih građana je presudna pogotovo kad se radi o dijelima počinjenim u po bijela dana.Lani pokoj duši.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
9
4
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari