Dodaj komentar

Sad kad ste zaradili novac u Njemačkoj vratite se ovamo i otvorite nesto .pokrenite privatni biznis i budite poslodavci za primjera.tek kad vidite koliko trebate platiti davanja ovih kriminalnoj organizaciji da nesti pokrenute i kad vidite kolika su vam davanja na plave zaposleniku i sta sve trebate platiti bit vam sve jasno.ja bi najsretniji bio da moj radnik ima 2000 eura placu i da sve ide na banku sl gospodo draga raspitate se malo za to sta sve drzava uzima da bi nahranila gladne usi svoje uhljebe.i usporedivosti jednu Njemačku sa ovim ovdje tvorevinom je jako jadno.a sva krivica je na nama sto smo ovdje a i na vama sto ste u Njemačkoj koji svoj glas prodajemo za sitnicu.a umjesto da tipkas iz Njemačke dodji i pokreni nesto i budi poslodavac za primjera drugima

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
1
3
8

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari