Dodaj komentar

Privatni sektor u raljama vlasti!

ljubuski.info

Udruga poslodavaca Federacije BiH (FBiH) jučer je izrazilo nezadovoljstvo najavljenim poskupljenjem električne energije za poslovne subjekte.

Predsjednik Udruge Adnan Smailbegović rekao je medijima da bi se situacija u kojoj se trenutno nalaze, bez pretjerivanja, mogla nazvati 'privatni sektor u raljama vlasti', prenose mediji.
Rast cijena električne energije je samo jedan udar na nas, a tu su još i nove fiskalne kase, te najava enormnog povećanja minimalne plaće, istaknuo je Smalibegović.

Prema njegovoj procjeni, sve te stavke bi poslodavce koštale 500 milijuna KM ili dva milijuna KM svaki radni dan. On tvrdi da se time šalje poruka ulagačima kako nije pametno ulagati u FBiH, a radnicima da bi im bolje bilo raditi negdje izvan BiH.

Generalni direktor tvrtke 'Arcelor Mital' iz Zenice Nikhil Mehta istaknuo je kako su dobili ponudu za novi ugovor za kupovinu električne energije po 125 posto skupljoj cijeni.

On je dodao kako to dovodi u pitanje nastavak poslovanja ove tvrtke i da bi vlast trebala još jednom razmotriti trenutnu situaciju.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
4
8
8

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari