Dodaj komentar

Na Gornjem gradu planirana izgradnja Kulturnog centra

ljubuski.info

Ljubuški je u četvrtak je posjetio ministar raseljenih osoba i izbjeglica FBiH Edin Ramić sa suradnicima.

Tom prigodom, gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić susreli su se s ministrom Ramićem u zgradi gradske uprave gdje su razgovarali o projektima koje Grad Ljubuški i resorno ministarstvo provode na području Grada Ljubuškog te su potpisali ugovor o izgradnji Kulturnog centra.

Sastanku su nazočili i predsjednik Medžlisa Islamske zajednice Ljubuški Mumin Elezović, glavni imam efendija Šemsudin Germić te ravnatelj Centra za socijalni rad Ljubuški Viktor Grbavac.

Grad Ljubuški posebnu pažnju posvećuje i kontinuirano pomaže povratnicima te potiče povratak odseljenih, a u tome pomaže Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica pri realizaciji projekata namijenjenih ovoj populaciji.

Detaljnije o samim projektima i razlozima posjete u izjavi za medije gradonačelnik Markotić je kazao:

Koristim priliku da se zahvalim gosp. Ramiću na posjeti i na svemu onome što je za njegovog prošlog i sadašnjeg mandata učinjeno od strane ministarstva. Svake godine radimo nove projekte. 2018., 2019. i 2020. to je bilo asfaltiranje u Gornjem gradu i na području Mostarskih Vrata, a za ovu godinu smo danas potpisali ugovor vrijedan 30. 000 KM za izgradnju Kulturnog centra u Gornjem gradu.

Ministar Ramić izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, posjetom Ljubuškom i susretom s predstavnicima povratnika.
Razmijenili smo ideje o potencijalima ove sredine i o mogućostima zajedničkih aktivnosti. Drago mi je što smo nastavili našu uspješnu suradnju kojoj se nadam i iduće godine kroz naredne faze – rekao je ministar raseljenih osoba i izbjeglica FBiH Edin Ramić te iskoristio priliku da pozove povratnike na prijavu na javne pozive ministarstva s ciljem poboljšanja uvjeta života.

Po završetku sastanka, ministar Ramić je u pratnji domaćina obišao Gornji grad i objekte Islamske zajednice.

ljubuski.ba
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
9
8
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari