Dodaj komentar

Učenik iz Širokog Brijega napisao najljepše pismo mladih u BiH

ljubuski.info

Na svečanosti održanoj u Muzičkom paviljonu "Staklenac" u Banjoj Luci uručene su nagrade najuspješnijim sudionicima natjecanja "Najljepše pismo mladih BiH 2021", koje su zajednički organizirale Hrvatska pošta Mostar, Pošte Srpske i BH pošta.

Tema ovogodišnjeg natjecanja, koje se u svijetu provodi 50. put, bila je "Napiši pismo članu obitelji o svom iskustvu s covidom-19". Od pristiglih radova stručni ocjenjivački sud u sastavu Dragan Marijanović (Mostar), Branislav Janković (Banja Luka) i Hadžem Hajdarević (Sarajevo) najljepšim pismom ocijenio je rad učenika Druge osnovne škole Široki Brijeg Marka Sliškovića, priopćeno je iz Hrvatske pošte Mostar.

Drugo mjesto stručni ocjenjivački sud dodijelio je učeniku O.Š. "Petar Petrović Njegoš" iz Bileće Pavlu Mihiću, a treće mjesto pripalo je učenici O.Š. "Čengić Vila 1" iz Sarajeva Emini Pajt.

Učenici koji su osvojili prva tri mjesta nagrađeni su novčanim nagradama (300, 200 i 100 maraka), tablet računalima i prigodnim poklonima, dok su njihovi nastavnici materinskog jezika također nagrađeni novčanim nagradama od 100 maraka i prigodnim poklonima.

Ostali učenici koji su nagrađeni bežičnim slušalicama i prigodnim poklon paketima su: Viktorija Džidić (O. Š. Cim, Mostar), Iman Omić (O.Š. "5.oktobar", Sanski Most), Lamija Aganović (O.Š. "Banovići", Banovići), Nejla Šahović (Peta osnovna škola, Sarajevo), Dragan Boban (Treća osnovna škola, Mostar), Isidora Medarević (O. Š. "Ivo Andrić", Banja Luka), Katarina Pajić (JU O. Š. "Aleksa Šantić", Ugljevik).

Za najkreativniji rad nagrađena je učenica Jelena Đuričić iz O.Š. "Desanka Maksimović" iz Zvornika.

Osim navedenih nagrada, HP Mostar nagradila je prigodnim darom školu nagrađenog učenika koji je napisao najljepše pismo, odnosno Druga osnovna škola u Širokom Brijegu Marka Sliškovića.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
2
8
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari