Dodaj komentar

E ovako. Da razjasnimo neke stvari. I sam imam oveći maslinik, bavim se time i prilično poznajem taj dio poljoprivrede .Novinarima je samo da nešto pišu. Kako god okreneš pola stvari nije istina. Generalno urod je manji, ovo je neka prosječna godina što je normalno u maslinarstvu. Pošla je bila ekstremno dobra i ne možemo se ravnati po njoj. Opet ovisi sve od mikrolokacije, sortimenta, agrotehnike itd. Uglavnom to je takva vrsta prozvodnje, proprilično zahtjevne gdje nikad ne znaš kakva će godina biti. Tko se upustio u to zna sta ga čeka. Ljubuški u zadnje vrijeme gradi finu priču, sluša struku, sadi se novi sortiment, radi se oko maslina i tu je rezultat. Naša ulja zbog graničnog područja uzgoja u svoj sastavu imaju velik udio polifenola koji su dodatak prehrani, mozemo reci i lijek. Stoga to nije obična masnoća. Pravo maslinovo ulje vrijedi 25-30 KM po litru. Ali ovo sto se već piše 50-60, to su čiste nebuloze. Hajmo mi zadrzat kvalitetu i zadrzat 25-30 KM cijenu. Nije mal broj od 60 tisuca stabala u našoj općini. Samo treba nastaviti tim koracima. Pozdrav

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
1
1
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari