Dodaj komentar

Branitelj sam nemam mirovinu ni invalidnost,mogao sam sredit nisam htio hocu posteno zivjeti i umrijeti bog mi je svijedok da je ovo sve istina ali branili smo se srcem da jednom mozemo slobodno reci na sav glas HRVAT SAM...da mozes zapjevati pjesmu koju hoces bez ikakva straha ali nije vise tako,pogledajte u RH sta se desava sa takvima a i ovdje dolazi takvo vrijeme vrlo brzo ce i ovdje biti tako,osvrnuti cu se na ljubusku politiku otvaranje spomenika pa gledam politicare polazu cvijece i svijece pa se upitam boze mili da imaju samo po jedan dan rata sta bi nam sve radili kad nas sad ovakvi kakvi su gaze,nema otvaranja radnih mjesta,odlaze cijele obitelji vani trbuhom za kruhom,ovo malo poljoprivrede sto se radi opet podobni sve naplate(poplave,tuca,suša,led) a ostali jadnici crknite,tako je i sa zaposljavanjem,budi podoban vlasti uclani se u partiju prenosi informacije sta ko govori,sta ko radi redovno glasaj i eto posla,ne treba vam ni skolska sprema samo budi podoban i odan.Pogledajte sta se desava u Š.Brijegu za posao kako se primaju da rade tako vam je i kod nas i u svim opcinama zupanije.U Ljubuskom u opcini sjedi osoba visokopozicionirana bavi se financijama koja je tajno snimljenim razgovorima ljubuskih politicara zaposlena,tako ih ucjenjiva i moze mu biti kad su svi umocili prste u pekmez,pogledajte socijalno,crveni kriz,turisticku zajednicu uvijek nekakve akcije prave,pucke kuhinje,turisticke vodice a sve to drzi nekoliko osoba pod svojom kontrolom.Zato svako malo otvaraju spomenike poginulima da narodu odvuku paznju od svih zbivanja.Zaboravljene branitelje nece niko da primi ni saslusa a kamo li da im nesto pomogne.Ovo vam je sve sjaj i bijeda Ljubuskog i ljubuske politike i ljubuskih politicara.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
3
7
3

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Okupacija u par slika Boris Čerkuč
ljubuski.info
Ne ubij, ne kradi, ne laži! Josip Muselimović
ljubuski.info
Država duradi nešto! Boris Čerkuč
ljubuski.info
Djeca naša izgubljena Igor Božović

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari