Dodaj komentar

Svi švercali devize iza HIT-a kod rezervista, koji su bili puni dinara koje je Milošević štancao na Topčideru. Veći šverceri su donosili pune torbe DEM koje su se avionima prevozile za Beograd. Mostarci su branili tzv. Škutorima poduzimanje bilo kakvih aktivnosti koje bi mogle uznemiriti rezerviste i JNA. Najveće aktivnosti su bile na izvlačenju ročnika sa služenja vojnog roka u JNA, pa se i Mladića zvalo u Knin koji je oslobodio sve Hrvate koji su bili kod njega, vjerojatno kako bi imao čistu srpsku vojsku, ali u njegov motiv ne ulazim. Drug Dragan Čović Gago se kočoperio Mostarom sa značkom UJDI-a na reveru i putovao u Beograd po naloge za svoj VI SOKO. Danas mu se to nastoji prikrpiti kao konspirativno djelovanje i dodjela odličja "OTPORAŠ", da pukneš od jada i smijeha. Da se pitalo druga Gage i ostale Mostarce, rezerviste i JNA se moralo nesmetano propustiti ka njihovom cilju, ali "škutorija" to nije poslušala.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
3
9
8

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari