Dodaj komentar

Svi bi mi dali 15 KM da virujemo ljudima.Vlast su 30 godina.Doće dan kad neće više biti vlast.Sve su uništili.Kad su uspili uništit Aluminij,šta neće.Mista nemaju sigurne vodovode.Nema kanalizacije.I di ima ne radi kako triba.Smrdi brate.Olupine auta svagdi oko ceste.Oko cesta i oko kuća smrdi od lešina pasa,od otpadaka nekvalitetne hrane i gušimo se od svega što se neko siti zapaliti.Smeće svagdi.Po mistima niču zgrade sa stanovima.Posljednji novac daju da im dica ne odu od kuće.Da bi po cili dan sidili prid kafićima koji se nebi zastidili da su u New Yorku.Događaj decenije je kad Halid održi koncert ili kad se otvara elitna picerija.Unište i najbolje ideje.Primjer je Agropin.Da ima grama ljudskosti ta stranica je mogla pokreniti život.Ovako kola se kreću unazad sve brže.Bog nam ne može pomoći.Nek je prokleta loša vlast.Nek je proklet svaki pojedinac koji ne zaradi novac koji misečno primi.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
9
5
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari