Dodaj komentar

Razočaravajući odziv na "pretplatu" za RTV Herceg-Bosne

ljubuski.info

Elektroprivreda HZHB tvrdi kako još uvijek nemaju podatak koliko je kućanstava od njih 200.000 pristalo da im se uz račun struje naplati 1 KM za Televiziju Herceg-Bosne.

JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar, na prostoru 35 općina i gradova u FBIH, ima oko 200.000 aktivnih mjernih mjesta. Još uvijek nemamo podatak, koliko naših potrošača je potpisalo izjavu o suglasnosti da im putem naših računa fakturiramo 1KM za RTVHB, kazala je Marija Buntić, glasnogovornica EPHZHB.

Podsjetimo, Dragan Čović prvi je iznio tu ideju na proteklom Hrvatskom narodnom saboru uz očito prihvaćanje svih članica Sabora, osim HRS-a (Hrvatska republikanska stranka).
Jedna marka za hrvatsku obitelj ne znači puno, ali znači razvoju Televizije Herceg-Bosne, naveo je tada predsjednik HDZ BiH i HNS-a.

Kako se neslužbeno doznaje, odziv je ispod stranačkih očekivanja.

hercegovina.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
3
7
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari