Dodaj komentar

Kad patolog radi razudbu uoči nepromjenjene i promjenjene dijelove tijela.Na osnovu toga napiše svjedodžbu (nalaz).Na osovu nalaza daje svoje mišljenje o uzroku smrti.Razudba,nalaz i mišljenje mogu biti urađeni dobro ili loše.Razudba može biti urađena više ili manje dobro a da mìšljenje bude pogrešno.Dr.Damjanjuk je vršio razudbu napisao nalaz i dao svoje mišljenje o uzroku smrti.Dr.Clark nije mogao dati nalaz jer nije vršio razudbu tijela.On daje svoje mišljenje na osnovu nalaza dr.Damjanjuka kojeg on drugačije tumači.Dobro je da i drugi doktori daju svoje mišljenje na isti nalaz.Da bi se došlo do prevladavajućeg mišljenja.Onaj tko vrši istragu objedinjuje sve činjenice i na kraju daje mišljenje o uzroku tragedije.Dr koji je vršio razudbu,tužilac i policija i kazneno su odgovorni za nerad (ako postoji).Drugi patolog (dr.Clark ) ne može biti kazneno odgovoran za svoje mišljenje jer tužilac ga ne mora uvažiti.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
7
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari