Dodaj komentar

U Grudama zaplijenjena droga i oružje

ljubuski.info

Pripadnici Postrojbe granične policije Gorica jučer su na području općine Grude uspješno realizirali operativnu akciju "Marihuana", koja je usmjerena na borbu protiv neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Organiziranom akcijom pripadnika Postrojbe granične policije Gorica, otkriven je zasad marihuane. Zbog sumnje u počinjenje krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedopušteno držanje oružja i eksplozivnih materija, o slučaju je obaviješten dežurni tužitelj Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije i sudac za prethodni postupak Suda ZHŽ, koji su naložili pretres.

Tijekom pretresa, otkriveno je 330 stabljika marihuane, veća količina speeda, sedam kilograma suhe zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, dvije automatske puške, dva karabina, dva pištolja, razna streljiva, veća količina mobilnih telefona, vage i drugo.

Navedeni predmeti su privremeno oduzeti, a pripadnici Postrojbe granične policije Gorica tragaju za osumnjičenim osobama, čiji je identitet poznat Graničnoj policiji BiH.

U tijeku su daljnje aktivnosti u vezi s navedenim predmetom.
Ovo je jedna u nizu operativnih akcija Postrojbe granične policije Gorica u borbi protiv sprječavanja svakog oblika kriminaliteta, čiji pripadnici posebnu zahvalnost izražavaju Tužiteljstvu ZHŽ i dežurnom tužitelju Josipu Aničiću na brzoj reakciji i profesionalizmu, pod čijim nadzorom se obavljaju operativne akcije - priopćeno je iz Granične policije BiH.

GP BIH
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
7
2
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari