Dodaj komentar

Brza antigenska testiranja u Domu zdravlja Ljubuški i subotom

ljubuski.info

Zbog mnogobrojnih upita od strane korisnika usluga Doma zdravlja Ljubuški, odlučeno je organizirati brza antigenska testiranja i subotom, počevši od sljedeće subote, 31. srpnja 2021. godine.

Testiranja subotom će se obavljati u terminu od 8-9h, a izdavanje nalaza, odnosno potvrda zdravstvene ustanove će biti organizirano na glavnom ulazu u Dom zdravlja Ljubuški iza 10:30h.

Termini brzih antigenskih testiranja i izdavanja nalaza radnim danima se neće mijenjati. (Testiranje od 9-10:30h, izdavanje nalaza iza 12h).

Još jedna novost vezana za ovu uslugu je cijena testiranja. Od ponedjeljka, 2. kolovoza 2021. godine ukupna cijena brzog antigenskog testiranja u Domu zdravlja Ljubuški će biti 25KM.

Isto tako, ukoliko bude potreba za testiranjem većeg broja osoba (više od 10 osoba), npr. turista, hodočasnika i sl., DZ Ljubuški nudi mogućnost popusta, a za sve informacije nam se možete obratiti upitom preko web stranice dz.ljubuski.com ili mailom na dom.zdravlja.ljubuski [at] tel.net.ba.

Dom zdravlja Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
9
3
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari