Dodaj komentar

Sve točke prihvaćene jednoglasno, bez rasprave

ljubuski.info

Na dnevnom redu 8. sjednice Gradskog vijeća našle su se čak dvadeset i četiri točke od kojih su četiri naknadno uvrštene.

Sjednica je, očito, bila dobro pripremljena jer su sve točke prihvaćene bez rasprave i jednoglasno. Odluke o izmjenama dopunama Odluke o osnivanju OŠ Marka Marulića Ljubuški, OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Humac, OŠ Tina Ujevića Vitina, Gimnazije Ljubuški, SSŠ Ruđera Boškovića Ljubuški i Glazbene škole Ljubuški prošle su "glatko". Riječ je o usklađivanju akata sa zakonom.

Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o obilježavanju značajnijih datuma vezanih uz Domovinski rat obrazložio je gradonačelnik Vedran Markotić. U dogovoru s braniteljskim udrugama uz postojeće datume koji se obilježavaju uvode se još dva datuma, pa će se u Ljubuškom 3. svibnja obilježavati Dan civilnih žrtava rata u spomen na dvoje djece i jednu ženu koji su poginuli od posljedica granatiranja Ljubuškog, a izgradit će se i spomen obilježje, te 14. kolovoza spomen na ljubuške pripadnike HVO-a koji su poginuli u vojarni Božana Šimovića u Čapljini.

Poslušajte cjelovitu snimku sjednice:

Dojam je kako je potpuno primjereno održavati sjednice u dvorani Kulturnog centra, budući da su se vijećnici srodili s ulogom publike.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
9
3
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari