Dodaj komentar

Pa ljudi moji što veća država veći je kriminal samo što su ga umotali u celofan tj narodu dali dobre plaće, mirovine i razna prava, a iza toga se odvija operacija kerepuh. BiH i ostale države bivše Jugoslavije su mala maca za zapadne kerempuh ultra ekstremiste. Zeleni nemaju nikakve veze ni vizije s zaštitom okoliša i životinja, nego naprotiv se u stvarnosti nazivaju kerempuh, liberali također su razbijači raznih prava i protivnici vjerskih zajednica. Lijevica i desni centar su ti koji stražare i čuvaju leđa ovih iznad jer znaju da će i oni omesti brke. Ultra ekstremno desno politički orijentirani i isto tako ultra ekstremno lijevi su strani u podrum jer neodgovaraju kerempuh bojnoj, ali zeznuli su se u migrantskoj krizi i useljavanju Arapa i Afrikanaca po Europi i oko nje tako da se ultra desnica probudila i izašla iz podruma. Mislim da bi bilo po narod bolje da na vlast dođe ultra desnica, jer ako ostanu kerempuh družina ostati će par bogati država, a ostali će im služiti kao poligon za njihove lud.ost.i.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
6
7
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari