Dodaj komentar

nisam mogla a da ne napišem komentar
imam troje djece i znam što znači borba u životu, ali pitam ja i ovog Kraljevića do kada će se on hvaliti kako je platio regres kad je to njegova obveza, do kada će se hvaliti da je platio porodiljne kada je to njegova obveza, do kada će se hvaliti da je prijevoz za đake besplatan kada je tako u cijelom svijetu i da dodam izvlači pare i daje ih onom Palcu iz Gruda koji čujem digao sve četri uzrak i lupka se po stomaku, do kada će se hvalit da je smanjio dug županije kada nije već ga je samo povećao. do kada će se hvalit da je da je veleznan kad nije jer ne studira se 20 godina kako čitam itd itd....

i da bude još smješnije u vrtić stavili curu koja ne zna šta su djeca i iživljava se nad radnicima

ne mogu se o djeci brinuti neoženjeni i cure a to mi izgleda isto ko da homoseksualci dobiju djecu na odgoj......

toliko od mene što kaže Tihomir Kvesić još jedan parazit.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
4
6
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari