Dodaj komentar

Vlada donijela odluku o kratkoročnom kreditnom zaduženju HERAG-a

ljubuski.info

U četvrtak 15. srpnja 2021. godine u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana je 96. sjednica Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Vlada je utvrdila tekst Prijedloga Zakona o izmjenama i dopuni Zakona o koncesijama te ga uputila u dalju procedure ka Skupštini Zapadnohercegovačke županije.

Isto tako, Vlada je donijela Odluku o utroška sredstava "Tekući prijenosi za šport" utvrđenih Proračunom Zapadnohercegovačke županije za 2021. godinu.

Vlada je donijela Odluku o provedbi sistematskih liječničkih pregleda učenika osnovnih i srednjih škola u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Također, Vlada je na današnjoj sjednici donijela Odluku o Programu zapošljavanja vježbenika u 2021. godini u županijskim tijelima uprave, županijskim upravnim organizacijama i drugim službama i tijelima Zapadnohercegovačke županije.

Nakon toga, Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o kratkoročnom kreditnom zaduženju Javne ustanove Razvojna agencija Zapadnohercegovačke županije - HERAG.

Vlada ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
9
8
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari