Dodaj komentar

Ugasiš Aluminij i sad višak od 50% ode u vitar, proizvodiš struju po 5 eura za MWh a prodaješ građanima (robovima tj raji) po 70 eura za MWh jer ta struja je garancija za MMF kredite, "država" se naplati još i priko poreza i ostalih izmišljenih nameta i njeni sultani i veziri mogu past bolju travu dok spahije, janjičari, akindžije i raja pase travu uz njihovu kanalizaciju. "Država" puna korupcije diže kredite kad zatreba sultanima i vezirima a vraćaju spahije, janjičari, akindžije i raja (robovi ). Nema nikakvog napretka jer je puno sumanutih sultana i vezira i pamenom robu ostaje jedino da pobjegne u Životinjsko carstvo u drugog robovlasnika . A premda je intelektualno-moralno uništena raja uvik bira sumanute sultane begove i age...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
9
9
5

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari