Dodaj komentar

Eeeee ja!
Gospon Rob,ne vrijedi ti sad apsolutno nimalo ono maloprije napisano da ja neznam šta je sloboda itd. jer sam kako kažeš mlad!
Ti si rob u njemačkoj svom šefu!
Druga stvar- jel poznaješ nekoga tko je bio u raju pa se vratio da ti može reći šta Bog tamo određiva,koja pravila? Mislim da ne!
Ja nisam vakcinisan i nisam prebolio a opet svaki put kad je godišnji ja dođem iz Njemačke u Hercegovinu i vratim se opet nazad u Njemačku a šef/ovi,po njemačkom zakonu nesmiju da pitaju gdje sam ja bio na godišnjem odmoru niti to rade niti ih zanima!
Vjerujem da znaš,ako si u DE da posla ima na sve strane,takav šef po meni nije netko s kim bi ja radio! Imaš pravo na svoje mišljenje i radi kako vidiš da je ispravno al ne zaboravi tko si i odakle dolaziš!
Crvene liste,semafori,incidencija itd. sve to služi tvom šefu a šta ti imaš od toga?
Gospon Rob ne budi rob,imaš samo jedan život,živi ga onako kako ti hoćeš a ne kako šef tvog života hoće!
Kladim se da i taj šef ima godišnji odmor,pa jel njega netko pita gdje je bio?
Opet kažem Sloboda za Sigurnost- nema smisla!
Kad se jedna vrata zatvore,puno ih se otvori!
Do tebe je

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
6
1
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari