Dodaj komentar

Apel roditeljima iz OŠ Tina Ujevića Vitina

ljubuski.info

Na ovaj apel vama roditeljima ponukani smo nesretnim događajem u Zagrebu- smrću dječaka kojoj je uzrok konzumiranje energetskog napitka.

Nažalost, velik broj naših učenika, počevši i od nižih razreda, svakodnevno konzumira iste takve napitke.

Nerijetka scena u dvorištu škole već prije početka nastave su energetska pića u njihovim rukama. Mi u školi ih vrlo često upozoravamo na štetnosti istih, ali bojimo se da naša upozorenja ne daju velika ploda.

Tko zna što se točno nalazi u limenkama koje imaju i zastrašujuće ime (Hell)?

Supstance koje izravno utječu na živčani sustav, žlijezde s unutarnjim lučenjem, normalno funkcioniranje cjelokupna organizma naše djece.

Razgovarajte sa svojom djecom o tome, pokušajte im i vi osvijestiti štetnosti konzumiranja takvih napitaka i posljedice koje mogu ostaviti.

Neka nam ovaj nesretni i strašni slučaj smrti trinaestogodišnjaka bude dodatan povod i motiv za razgovor, objašnjavanje, dosađivanje pa i kontroliranje, ako treba, kako bismo sačuvali zdravlje i život onih koji su nam najvrjedniji-naše djece!

Stručna služba | OŠ Tina Ujevića Vitina
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
5
1
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari