Dodaj komentar

U BiH trenutačno živi samo 285.000 Hrvata!?

ljubuski.info

Zastupnik iz reda hrvatskog naroda u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, Zlatko Miletić izjavio je kako u BiH trenutačno živi 285.000 Hrvata, te da je to podatak jedne ugledne obavještajne službe.

Miletić je taj nimalo optimistični podatak izjavio sinoć, u razgovoru za Face TV.

Jedna od poznatih obaviještajnih službi nedavno je vršila procjenu broja stanovnika u BiH, prema njihovim podatcima svega 285.000 Hrvata trenutačno živi u BiH, kazao je Miletić.

Podsjetio je kako je, po popisu iz 2013. godine, u BiH bilo oko 550.000 Hrvata.

U vrlo otvorenom i zanimljivom razgovoru, Miletić je osvrnuo i na organizirani kriminal kojega, po njemu provode vladajuće oligarhije, a Dragana Čovića je nazvao "povratnikom u vršenju kaznenih djela.

 
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
4
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari