Dodaj komentar

Moj otac je bio u ratu, kao i svi njegovi rođaci od kojih su neki i ranjeni, međutim nitko osim težeg invalida ne prima ništa, a u principu nikad ništa nisu ni tražili jer su ostali relativno zdravi, rade imaju svoje poslove i slično.. Međutim, ja krivim i njih i sve ostale branitelje što nisu sami pročistili kukolj među sobom. Znaju kraj koga su stali a koga nije bilo. Oni su krivi što umjesto njih netko kupi maslo a da nema dana zasluge. Ako ja u svojoj firmi imam fiktivnog zaposlenika koji dobiva duplo veću plaću od mene pa normalno da ću se pobunit. Zašto je to tako? Zašto ne organizirate postrojavanje? Zašto javno ne prozivate? Zašto se ulizivate istim tim tipovima umjesto da im odvalite plesku čim vam se jave? Zašto se ne zna imenom i prezimenom ko kad i koliko?

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
9
1
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari