Dodaj komentar

Tijekom vikenda preminule četiri osobe iz Ljubuškog

ljubuski.info

U protekla 24 sata na području Zapadnohercegovačke županije na prisustvo koronavirusa testirano je 12 osoba, od čega je 5 osoba retestirano.

Prema rezultatima Zavoda za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku Sveučilišne kliničke bolnice Mostar do 12 sati, registrirane su 3 novozaražene osobe iz Ljubuškog (2 muških i 1 ženska).

Tijekom vikenda od posljedica koronavirusa preminulo je 8 osoba, iz Širokog Brijega muškarac 1961., muškarac 1954., muškarac 1950., iz Posušja žena 1935., iz Ljubuškog muškarac 1931., muškarac 1940., žena 1932., žena 1962. godište.

Od prisustva koronavirusa oporavila se 31 osoba, iz Širokog Brijega 8, Gruda 16, Ljubuškog 7.

U samoizolaciji nalaze se 1.852 osobe, dok je 109 osoba izašlo iz samoizolacije.

Na području Zapadnohercegovačke županije na prisustvo koronavirusa pozitivne su 1.063 osobe:

  • Široki Brijeg: 413
  • Ljubuški: 261
  • Posušje: 213
  • Grude: 176

Iskrena sućut obiteljima preminulih.

ZJZ ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
7
8
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari