Dodaj komentar

Koliko EP HZHB izdvaja za poslovne darove?

ljubuski.info

Elektroprivreda HZ HB krajem ožujka potpisala je ugovor za nabavu poslovnih darova, što uključuje kožu i tekstilne tkanine, plastični i gumeni materijali vrijedan 63.360,00 maraka bez PDV-a. Ugovor je potpisan s mostarskom tvrtkom Antonio Commerce d.o.o. Za ovaj postupak pristigle su dvije ponude od kojih je jedna bila prihvatljiva.

U odnosu na prethodnu godinu to je povećanje od gotovo 15 tisuća maraka s obzirom da je u veljači 2020. godine za poslovne darove izdvojeno 49.000,00 maraka bez PDV-a. Taj je ugovor pak vrijedio 12 mjeseci, dok je najnoviji potpisan na svega tri mjeseca.

U 2019. godini za istu je nabavu Elektroprivreda HZ HB izdvojila 39.560,00 bez PDV-a, dok je u siječnju 2018. godine izdvojeno 20.919,00 maraka bez PDV-a. Godinu ranije, odnosno 2017. godine, za poslovne darove izdvojeno je 47.075,00 maraka bez PDV-a. Tada je navedeno da su sredstva izdvojena i za muške kožne novčanike i kravate te ženske setove kožnih novčanika i marama. Svi navedeni ugovori potpisani su s tvrtkom Antonio Commerce d.o.o. Mostar.

Zbrojimo li sve navedene iznose, dolazimo do brojke od oko 220 tisuća maraka bez PDV-a, koliko je Elektroprivreda HZ HB potrošila na poslovne darove u posljednje četiri godine. Tome pak treba pridodati i stavke koje su potpisane putem izravnih sporazuma u vrijednosti do 6.000 maraka.

Tako su u razdoblju između 2017. i 2021. godine putem izravnih sporazuma nabavljane još i majice (6.000 maraka bez PDV-a), kišobrani (5.963,50 maraka bez PDV-a), memorija (5.952,00 marke bez PDV-a) te vina (u dva navrata 5.230,00 i 5.992,80 maraka bez PDV-a).

Elektroprivreda izdvaja više od 11 tisuća maraka za cvijeće i bilje zgrade na Rondou

JP Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne d.d. Mostar izdvojila je 11.470,44 maraka za hortikulturno uređenje poslovne zgrade na Rondou. Ugovor je 25. siječnja 2021. godine na 12 mjeseci…

hercegovina.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
2
4
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari