Dodaj komentar

Djeci je potrebno u ovakvim uvjetima pokusati ostvariti normalan odgoj. Zamislite kako se manja djeca osjecaju kad vidjaju samo ljude u maskma, bez lica, bez osmjeha. Mozes se ti njima smijati koliko god hoces iza maske, oni tvoje lice nece prepoznati kao dobronamjerno i nece ti uzvratiti osmijeh. To mozete vidjeti promatrate li bilo koje dijete ili mu se obratite s maskom. Ovdje vi svi drvlje i kamenje po njima sto nisu stavili masku. Prvo nek netko da dokaz da su maske korisne. Kad vidim one gluposti, recimo orkestar, nit pricaju nit ista, ali oni nabili sebi maske, cini mi se gotovo nestvarno. Ili hrpa ljudi ceka cijepljenje, jedan na drugom i misle da ih stite maske. Ma dajte... Zato dvije minute slikanja sa nekil tko nema masku, nije zabrinjavajuce.

Djeci je potrebna prije svega neverbalna komunikacuja (kao i nama svima), a veliki dio nje mora biti kroz facijalne izraze i ne bi valjalo da je drugacije

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
8
6
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari