Dodaj komentar

ja se samo nadam da je ovo sto piše samo prvoaprilska šala, ko normalan voda djecu po domu zdravlja i okolo u vrijeme kad je borba za život i smrt, ravnateljice vrtića promašila si profesiju i osjaćaj za postojanje u vremenu i prostoru, znači to je kardinalna greška za koju nažalost niko neće odgovarati, a od kud ti pravo da vodaš djecu okolo pogotovo nnnneeeeeee u dom zdravlaj,,,alooo zasto se nisu čekala bolja vremena je li ovo još jedan u nizu samopromocija, ovo ne da je nemoralno opasno i pogubno za zdravlje i djece i njihovih obitelji i samim tim ste ugrožili nečije zdravlje i za to se u uređenim društvima kazneno i prekršajno odgovara, jednostavno je promašena ideja, i vama povjerit djecu je pogibeljno pa ne živimo u ruandi dajte se uozbiljite a vi ljudi kad ste tako slijepi i dalje šaljite djecu tamo di im se životi ugrožavaju...svi smo u zabranama, puste distance maske otežano poslovanje, zabrane kretanja posjećivanja staračkih domova ne možeš potražiti svog liječnika već ako ti se javi na telefon možeš bit sretan a vi vodate djecu po domu zdravljaa, e svaka vam čast, baš vam svaka čast,,, ovo je vrhunac nekompetencije i nesposobnosti za to što vam je dano da radite..

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
9
3
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari