Dodaj komentar

Uskrsni obilazak institucija mališana iz Dječjeg vrtića Ljubuški

ljubuski.info

Zahvaljujući Javnoj ustanovi Dječji vrtić Ljubuški možemo se pohvaliti još jednom manifestacijom koja naš Ljubuški čini posebnim i kojom se ističe i razlikuje od drugih te po kojoj postajemo prepoznatljivi. Ljubuški se prvi put spominje 1444. godine pod nazivom Lubussa, pa je iz tog razloga osmišljena akcija podijele 1444 šarenih pisanica građanima, kojima se na taj način čestitaju uskrsni blagdani, objavljeno je na Facebook stranici Dječjeg vrtića Ljubuški.

Ove godine epidemiološka situacija nije dopustila održavanje akcije podjele građanima, pa su posjetili Gradsku upravu i odnijeli im korpu s pisanicama.

Na glavnom gradskom trgu gdje je dosadašnjih godina organizirana akcija dočekala ih je pomoćnica gradonačelnika Ankica Šaravanja koja je djeci uručila korpu sa slatkišima - poklon od gradonačelnika Vedrana Markotića.

Budući da je sutra Veliki petak slatkišima ćemo se počastiti nakon blagdana, poručili su iz Dječjeg vrtića Ljubuški.

Uskrsni posjet Domu zdravlja Ljubuški


Dječji vrtić Ljubuški je osmislio, patentirao i brendirao manifestaciju akcije podijele 1444 šarenih pisanica građanima koja je dosadašnjih godina organizirana na Veliki četvrtak kada su odgajateljice i polaznici vrtića na glavnom gradskom trgu ispred Gradske uprave građanima dijeli pisanice u znaku godine prvoga spomena Ljubuškog.

Teška je epidemiološka situaciji koja ne preporuča nikakva okupljanja, ipak na Veliki četvrtak su odlučili ne prekidati tradiciju. Akciju su održati simbolično tako što su djeca iz učilice korpu s pisanicama odnijeti u Dom Zdravlja Ljubuški.

Hvala ravnatelju Ivanu Landeki i glavnoj medicinskoj sestri Mirjani Džajić koja je našoj djeci pokazala Odjel pedijatrije Doma zdravlja Ljubuški, naveli su na svojoj Facebook stranici iz Dječjeg vrtića Ljubuški.

Dječji vrtić Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
6
5
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari