Dodaj komentar

Očekivao sam javljanje ADZ-ovih policajaca koji neštedimice ponavljaju kako su hrvati u pravu ali, neki drugi, su krivi za stanje koje jest.....muslimani, srbi i td.....Politika ADZ-a je nepogrešiva bila i jest, tu se nema šta kritizirat....tako je najlakše....no, sam jedan podatak koji jasno oslikava politiku od 90-ih do danas....Hrvatska je izašla iz Yuge s 4.800.000 stanovnika, a danas je bliže 3 nego 3 i pol milijuna...uz sva doseljavanja iz okolnih država katastrofalno odumiranje se nastavlja...nažaost, u okonim državama je pustoš kada su u pitanju hrvati....Banovina Hrvatska 1930 je imala preko 4 milijuna stanovnika...znanost je utvrdila da će pad hrvata rezultirati 3 milijuna 2050 godine.....daleko smo od 1950 godine a stigli smo na te grane, što će još bit za 30 godina???..I za sve ovo su "krivi" srbi, muslimani, SDP i tko sve ne...ali sužbena politika ne...politika državotvorne zločinačke organizacije je nepogrešiva....pa eto uživajte u ljepoti

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
7
1
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari