Dodaj komentar

Barbarić je odraz seljačluka kojeg je ponio iz
Ljubuškog na moju veliku žalost, imali smo mi i imamo puno boljih predstavnika, ali smo na žalost osuđeni da nas ovakvi predstavljaju i sramote već 30 godina. , Produžena ruka loših politika, koje će još jedno vrijeme trajati, dok z.a.t.u.c.a.n.o.m narodu ne dođe iz g.u.z.i.c.e u glavu
Znači bezidejna politika isto takvog bezličnog HDZ a BIH koja podanički služi HDZ HR , nadajući se mrvicama sa stola, umjesto sa vodi suverenu politiku
To je toliko jadno i bjedno za slušati i gledati da me je je stid što sam rodom iz tih krajeva. A krv sa prolijevao dolje. Zastupnici iz BiH ništa dobro nisi donjeli hrvatima iz BiH i svijeta, ne zaboravimo da i njih "zastupaju" mada je sada već svima jasno da zastupaju samo sebe. " kakav rat, prva crta, prekogranični fondovi, s.r.a.m.t.o. Ljubuškog., sram te bilo.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
1
8
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari