Dodaj komentar

Nevenko Barbarić izlagao u Saboru u raspravi na slobodnu temu

ljubuski.info

Saborski zastupnik Nevenko Barbarić (HDZ) pozdravio je u srijedu izbor dr. Marija Kordića za mostarskog gradonačelnika i naglasio kako su očekivanja od njega i nove gradske vlasti "s pravom velika".

Početak 2001. godine Mostarcima je vratio nadu, oni s pravom očekuju da profunkcioniraju gradske službe, očekuju gospodarski napredak, nova radna mjesta, bolje uvjete života, rekao je Barbarić u saborskoj raspravi na slobodnu temu, podsjetivši kako su Mostarci nakon 12 godina izabrali novi saziv gradske vlasti.

Nakon otezanja s objavom izbornih rezultata, za gradonačelnika Mostara u trećem krugu glasovanja Gradskog vijeća izabran je kirurg Mario Kordić (49), kandidat HDZ BiH koji se do prosinačkih izbora nije aktivno bavio politikom.

Nudi se konsenzus, suradnja, Mostar je bio i bit će multietnički grad, grad svih njegovih stanovnika, neovisno o vjeri, naciji i političkom opredjeljenju, rekao je Barbarić.

HINA
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
6
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari