Dodaj komentar

Slika korisnika Krešo

Ajde kreso napisi imali jos koji geografski element koji se uklapa u nas ljubuski ovo za kravicu nemoze nitko osporit
#############
Evo ga, to je pitanje koje iščekujem!
Naravno da postoji niz detalja koji su povezani, moraju biti povezani jer tvore jednu čvrstu geografsku mapu koja je namjerno upletena u Ilijadu kako bi se sačuvala za buduće naraštaje.
Kroz povijest je bilo na desetine zaljubljenika koji su po Ilijadi tragali za opisanim područjem, sve sam ih izučavao, oni su mi pomogli u rješavanju problema lokacije.
"Šliman" je prije 120 godina krenuo iz Pariza u Malu Aziju, ponio je toplomjer kako bi na istočnoj strani Grada Troje izmjerio temperaturu onih riječnih tokova, a posebno onog iz kojeg se izvija oblak vodene pare.
Samo da kažem kako ni jedan tragač u povijesti nije uspio locirati na istočnoj strani ni približno ono što se traži.
Tamo se još traži da na zapadnoj strani Grada mora postojati poveći brežuljak u polju kod kojeg se spajaju dvije rijeke.
Sve to mora zadovoljiti opisanu razdaljinu jer se u stihovima navodi kako su cijeli Grad optrčali Ahilej i Hektor tri puta u jednom danu.
Hvala vam, potaknuli ste me, sve vam to razjasnim u drugom članku.
Držite me za riječ (nastavlja se)!

Krešo

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
3
2
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari