Dodaj komentar

Udruga Agape kroz humanitarnu "Reakciju" prikupila 15.409.81 KM

ljubuski.info

Udruga mladih Agape već godinama je aktivna u društvenoj zajednici. Njezin rad prepoznaju i cijene brojni Ljubušaci, koji se rado uključuju u brojne projekte, a osobito u onaj u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana. Cilj je svima isti - pomoći siromašnim i ugroženim sugrađanima i pokazati im da nisu sami.

Sve to ne bi bilo moguće bez humanitarne akcije Reakcija, a koja je i ovaj put, iako u drugačijim okolnostima, polučila dobre rezultate.

U 2020. godini malo je stvari koje bismo željeli ponijeti sa sobom u budućnost. Iza sebe želimo ostaviti virus, bolesti, smrti, ekonomski kolaps, karantenu, samoizolaciju i policijski sat. Kao da to nije bilo dovoljno, poplave i potresi su dodatno narušili ionako neizvjesnu situaciju. Borba za život i strah su prevladavali u 2020. godini. Ono što želimo ponijeti s nama u budućnost jest vaša potpora tijekom cijele godine, a posebno u Reakciji. Hvala vam 15.409,81 puta, jer upravo je to iznos prikupljen u ovoj akciji. Hvala vam što ste 997 puta nazvali humanitarni broj i tako donirali 1.794,60 KM. U naše kase ste donirali 2.763,50 KM te uplatili na naš račun u banci 9.983,66 KM i putem PayPal-a 868,05 KM, priopćili su iz Udruge mladih Agape.

Uputili su i zahvalu svim firmama koje su im donacije pružile u obliku osnovnih živežnih namirnica.

Pokazali ste nam svoje povjerenje, a mi smo to iskoristili kako bismo spakirali 300 paketa za naše sugrađane koji su u potrebi. Još jednom ste pokazali svoje veliko srce i zajedno s nama ostvarili Reakciju 2020. Ponosni smo na sve vas i na naše volontere koji nesebično sebe daju ovoj Udruzi. Hvala vam!, naveli su u svojoj zahvali Agapeovci.

Dnevni list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
9
9
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari