Dodaj komentar

Da vodi brigu o hrvatima? rezultati i statistike i brojke govore suprotno...kakva pronato i europska politika...s čime to BiH može pomoći EU i kakvu korist EU može imati od BiH....isto kao što turska će ući u EU tako i ta politika proeuropske BiH će je uvesti u EU...BIH kao državu prvo treba srediti pa onda nešto sanjati... Za 5-10godina Hrvati će spasti ispod 200.000..a ostala dva naroda svaki trenutno broje preko milijun stanovnika...i da ti 200.000 odlučuje naspram 1.9 milijuna ili 1.2milijuna koji vec imaju svoj entitet...... A za Aluminij..? čiji su ljudi bili postavljani na direktorske pozicije i tko je upravljao njime? Suvišno je govoriti. Očito te je HDZ negdje lijepo smjestio i lijepo ti je..normalo to ćes negirati....ali pitaj onih 150.000hrvata što je zadnjih 7..8godi zaposlilo BiH...
Lijep pozdrav ljudino..uživaj u proeuropskoj BiH

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
5
7
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari