Dodaj komentar

Luka Majić među najboljim učenicima u FBiH

ljubuski.info

Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti nagradilo je najbolje učenike osnovnih i srednjih škola u Federaciji Bosne i Hercegovine, nastavljajući tradiciju dugu četrnaest godina i afirmirajući znanje kao najtrajniju vrijednost.

Među nagrađenim učenicima je i Luka Majić, učenik OŠ Tina Ujevića u Vitini, kojem je pripala novčana nagrada u iznosu od 650 KM, dok će nagrađeni srednjoškolci dobiti po 750 KM. Osim navedenog, učenicima su dodijeljene i diplome za postignute rezultate u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima u školskoj 2019./2020. godini.

Neka vas u nove životne puteve vodi naša zajednička spoznaja da, koliko god stekli znanja i ojačali vaše vještine, postoji nešto važnije od svega - ostati čovjek! Pomoći drugome ako ne može sam ostvariti svoj puni potencijal. Biti u stanju raditi za opće dobro, čak i ako to ponekad traži i zahtjevna žrtvovanja i veliki trud. Nijedno dobro djelo neće ostati nenagrađeno.

Federacija Bosne i Hercegovine, kao i cijela država, upravo je zahvaljujući vašoj pozitivnoj energiji i vašem optimizmu, okrenuta vremenu koje dolazi, ona oblikuje svoju sutrašnjicu željom da znanje ugradi u odluke, u razvoj, u svoju bolju budućnost… Zato, dragi naši prvaci, najbolji u Federaciji Bosne i Hercegovine, hrabro sa znanjem krenite naprijed!

Čestitamo vam još jednom od srca, a posebne čestitke upućujemo vašim nastavnicima koji su znali prepoznati talent i njegovati ga brižno i s ljubavlju, i vašim roditeljima koji mogu biti ponosni što se formirate u dostojanstvene, poštene i obrazovane ljude, stoji, između ostalog, u pismu koje je poslano nagrađenim učenicima.

Ponosni smo što je naš učenik Luka Majić nagrađen kao jedan od najboljih učenika osnovnih škola iz FBiH za školsku 2019./2020. godinu, poručili su na Facebook stranici vitinske OŠ Tina Ujevića.

Dnevni list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
6
8
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari